منو
سبد خرید شما

کپسول امگا 9-6-3 دانا | کاهش کلسترول خون و تقویت سلول مغزی و چشمی

امگا 3 6 9 دانا
ناموجود
کپسول امگا 9-6-3 دانا | کاهش کلسترول خون و تقویت سلول مغزی و چشمی
  • موجودی: ناموجود
  • مدل: Omega 3-6-9 Cap
73,600 تومان
اشتراک گذاری در :

کپسول امگا 9-6-3 دانا

کپسول امگا 9-6-3 دانا ترکیبی از روغنهای ماهی ، کتان و گل گاو زبان است که طیف متعادلی از اسیدهای چرب موجود در ماهی و منابع گیاهی است. این ترکیب منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و امگا 6 و اسیدهای چرب مفید برای بدن یعنی امگا 9 می باشد. اسیدهای چرب برای عملکرد طبیعی سیتم ایمنی بدن ، حفظ سلامت پوست ، مو و ناخن ضروری هستند.اسیدهای چرب اجزا اصلی غشای سلولی بوده و بدون آنها غشاها قادر به عملیات فیزیولوژیک نمی باشند امگا 3 اسید های چرب EPA,DHA اسیدهای چرب ضروری هستند که نقش مهمی در عملکرد مغز دارد و به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می نماید.

 

اسید چرب امگا 6 (اسید لینولئیک) نیز در ترکیب با اسیدهای چرب امگا بسیاری از خواص درمانی امگا 3 را دارا است. اما مهم ترین قسمت در مورد اسیدهای چرب گروههای عاملی آنها است که بهتر است مقدار مناسب مصرف شوند به طوری که نسبت امگا 6 به امگا 3 به نسبت 4 به 1 است.

 

اسیدهای چرب امگا 6 در عملکرد سیستم تولید مثل ، آلرژیها ، تنظیم سوخت وساز بدن می توانند بسیار مفید یاشند. اسید چرب امگا 9 ، روغن غیراشباع مونو استئاریک اسید ، اسید چرب غیر ضروری است که به طور طبیعی توسط بدن در حضور امگا 3 و امگا 6 تولید می شود. در غیر این صورت آنها راباید مصرف نمود. این اسید چرب نقش مهمی در جلوگیری از بیماری قلبی با کاهش سطح کلسترول خون ایفا می کند.

 

محتویات مغذی و اصلی روغن دانه کتان اسیدهای چرب ضروری امگا 3 :این اسیدهای چرب غیراشباع شده هستند که برای سلامت قلب بسیار مناسب میباشند.لیگناها:آنها دارای بیشترین خواص آنتی اکسیدانی هستند. کتان 8000 برابر بیشتر از سایر مشتقات گیاهی آنتی اکسیدان دارد. روغن گل گاوزبان به دلیل مقدار بالای اسید گاما لینولئیک اسید (GLA) دارای ارزش بالایی است. که این اسید چرب می تواند به کاهش التهاب وابسته به بسیاری از بیماری ها کمک کند. گاوزبان گیاهی گلدار و پر از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها است.

 

جهت مشاهده و خرید دیگر انواع مولتی ویتامین مفید برای سلامتی بدن می توانید بر روی آن کلیک نمایید.

 


 

نحوه مصرف کپسول امگا 9-6-3 :

کودکان بالای 12 سال ، روزانه 1 الی 2 عدد و بزرگسالان روزانه 1 الی 3 عدد می توانند مصرف کنند .

 


 

هشدار مصرف کپسول امگا 9-6-3 :

  1. زنان باردار و شیرده حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
  2. در صورت مصرف هرگونه دارو، قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.
  3. مقدار توصیه شده را بدون مشورت با پزشک و یا داروساز خود افزایش ندهید.
  4. در صورت مصرف همزمان دوزهای بالای این مکمل با داروهای ضدانعقاد، مکمل ها و گیاهانی که اثرات ضدپلاکتی/ضدانعقادی دارند ابتدا با پزشک مشورت کنید.

 

ترکیبات کپسول امگا 9-6-3 :

امگا 3 چیست؟

امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمان برخی چربی‌ها وجود دارد و ویژگی‌های خاصی دارد. این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده‌اند که اولاً برای ادامه حیات بدن کاملاً ضروری است و ثانیاً چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتماً باید از طریق رژیم غذایی با مکمل‌ها تأمین شود.در واقع بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه‌ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. اسیدهای چرب از اجزای تشکیل‌دهنده چربی‌هاست که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طریق ماده غذایی تأمین شود.اسیدهای چرب امگا-۳ جزء مهم غشاء سلول های بدن می باشند و در ساختمان سلول های عصبی و به عنوان ماده متشکله بسیاری از واسطه های بیولوژیکی بدن بکار می روند و بهمین دلیل این اسید های چرب از نظر تغذیه ای بسیار مهم و ضروری می باشند.با توجه به اینکه بدن انسان قادر به ساخت این اسیدهای چرب  ضروری نمی باشد، باید از طریق رژیم غذایی (خوردن ماهی چندین بار در هفته) یا مکمل های غذایی تامین شوند.
تا کنون هزاران مطالعه و تحقیق بالینی بر روی اسیدهای چرب امگا-۳ صورت گرفته است و هر کدام به نحوی بر فواید چشمگیر و روز افزون این اسیدهای چرب  در سلامت بدن، پیشگیری و حتی درمان بیماری ها به خصوص در کودکان و نوجوانان تاکید می کنند.


امگا 6:

اگر اهل دنبال کردن اخبار سلامتی باشید حتماً می‌دانید که محققان هر روز به خواص جدیدی از مصرف امگا 3 ها دست پیدا می‌کنند. در حالت کلی این اسیدهای چرب فواید زیادی برای بدن دارند. در کنار این اسیدهای چرب، اسیدهای چرب دیگری به نام امگا 6 ها هستند که به نوعی رقیب امگا 3 ها محسوب می‌شوند.واقعیت این است که مصرف اسیدهای چرب امگا 6 نیز برای تامین سلامتی لازم است اما درعین‌حال نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد. محققان بر این عقیده‌اند که همیشه باید تعادلی بین امگا 3 ها و امگا 6 ها در بدن برقرار باشد تا سالم تر بمانیم.

همان قدر که امگا 3 ها روزبه‌روز شهرت و اعتبار بیشتری پیدا می‌کنند به همین میزان نگرانی در مصرف زیاد امگا 6 ها افزایش پیدا می‌کند. البته معنی حرفمان این نیست که امگا 6 ها کلاً چربی‌های مضری هستند و باید حذف شوند. این اسیدهای چرب که در روغن ذرت و روغن آفتابگردان به میزان قابل‌توجهی وجود دارد جزو اسیدهای چرب ضروری هستند.به این معنی که بدن به آن‌ها نیاز دارد تا به طور طبیعی رشد کند و سیستم ایمنی قوی‌تری داشته باشد.

 
افزایش میزان مصرف امگا 6 ها:

به عقیده‌ی دانشمندان، مشکل زمانی به وجود می‌آید که در مصرف این اسیدهای چرب زیاده‌روی می‌شود. تغذیه‌ی اجداد ما حاوی میزان متعادلی از امگا 3 ها و امگا 6 ها بوده است درحالی‌که امروزه امگا 6 ها ده برابر بیشتر از امگا 3 مصرف می‌شوند. به عقیده‌ی محققان این عدم تعادل مهم است و تاثیر زیادی روی سلامتی دارد. به گفته‌ی متخصصان در عرض 10000 سال ژن‌های ما تغییر نکرده است اما میزان مصرف امگا 6 ها به طور غیرقابل‌باوری بالا رفته است.


 امگا ۹:

اسیدهای چرب تک‌زنجیره‌ای امگا۹ ترکیباتی هستند که در چربی حیوانی و روغن گیاهی وجود دارند. نوع اصلی اسیدهای چرب امگا۹، اسید اولئیک است که در زیتون‌ها، انواع مغزها،‌ دانه‌ها و چربی‌های حیوانی یافت می‌شود.

 
حقایقی درباره امگا۹:

این اسیدهای چرب، غیرضروری هستند. یعنی بدن ما این توانایی را دارد که امگا۹ مورد نیازش را خودش بسازد. منابعی که در رژیم غذایی طبیعی ما حاوی امگا۹ هستند، شامل روغن زیتون می‌شود. حتی اگر بدن ما نتواند اسیدهای چرب امگا۹ را خودش بسازد، امگا۹ مورد نیاز بدن ما از طریق رژیم غذایی تامین می‌شود و نیازی به مصرف مکمل‌ها نیست.

 


منابع غذایی امگا۹:

اسیدهای چرب امگا۹ در روغن زیتون و چربی حیوانی هستند.

 


 

پیشنهادات:

 

از بهترین مولتی ویتامین های کامل بدن می توان به فارماژلیتان اشاره کرد. جهت مشاهده و خرید می توانید بر روی آن کلیک نمایید.

 

 

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب

محصول مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . لطفا ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید تا زمانی که موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات