پودر ژلاتین کلاژل 250 گرمی | تقویت مفاصل و استخوان
/Colagel---Gelatine-powder-(collagen-Peptide)-550x550.jpg)

- موجودی: ناموجود
- مدل: Colagel - Gelatine powder (collagen Peptide)
پودر ژلاتین کلاژل 250 گرمی
کلاژن یکی از اجزای مهم بدن انسان می باشد. این ترکیب حدود ۳۰ درصد کل پروتئین بدن انسان و ۷۰ درصد حجم غضروف را تشکیل می دهد. کلاژن یکی از پروتئین های اصلی در ساختمان بافت پیوندی است و به طور فراوان در رگ های خونی، دیسک های بین مهرهای، سد خونی مغزی، قرنیه، عاج دندان و دیواره روده یافت می شود. کلاژن برای اتصالات حرکتی، استحکام استخوان ها، سلامت عضلات، تاندون ها و رباط های نیرومند، پوست صاف، موهای براق و ناخن های سلامت بسیار حیاتی می باشد.
ژلاتین یک مخلوط پروتئینی است که از مشتقات کلاژن به شمار می رود. پروتئین کلاژن از جمله پروتئین هایی است که به وفور در بدن یافت می شود. پروتئین ها به بافت های عضلانی و باززایی و حفظ غضروف ها کمک می کنند تا از سلامت استخوان ها کاسته نگردد. پودر ژلاتین کلاژل شامل صد در صد ژلاتین و پروتئین است. پروتئین کلاژن 70% از حجم غضروف را تشکیل می دهد.
کلاژل منبعی سرشار از اسیدهای آمینه بوده و فاقد هر گونه کلسترول، چربی یا کربوهیدرات می باشد.پودر ژلاتین کلاژل به عنوان یک مکمل درمانی حاوی پروتئین کلاژن و اسیدهای آمینه توصیه می گردد. این پودر فاقد هرگونه مواد مضر بوده و به آسانی قابل حل می باشد.
کلاژن موجود در کلاژل شامل بافت های ریز با وزن مولکولی پایین است به طوری که به راحتی قابل جذب در بدن انسان است. این محصول قابل استفاده همراه با شیر، ماست، انواع آب میوه و نوشیدنی های سرد می باشد.
کلاژن چیست؟
کلاژن یکی از اجزای مهم بدن انسان است. این ترکیب حدود ۳۰ درصد کل پروتئین بدن انسان و ۷۰ درصد حجم غضروف را تشکیل میدهد. کلاژن یکی از پروتئینهای اصلی در ساختمان بافت پیوندی است و به طور فراوان در رگهای خونی، دیسکهای بین مهرهای، سد خونی مغزی، قرنیه، عاج دندان و دیواره روده یافت میشود. کلاژن برای اتصالات حرکتی، استحکام استخوانها، سلامت عضلات، تاندونها و رباطهای نیرومند، پوست صاف، موهای براق و ناخنهای سلامت بسیار حیاتی است.
کلاژن پپتید زنجیرهای کوچک پروتئینی میباشند که از هیدرولیز کلاژن به دست میآیند. علاوه بر داشتن تمام خواص کلاژن به علت کوچک شدن زنجیره پروتئینی حلالیت بهتر و جذب سریعتری نسبت به کلاژن دارند و اغلب به علت هضم آسان به افراد دارای مشکلات گوارشی پیشنهاد میشود.کلاژل محتوی ۱۰۰ درصد کلاژن پپتید است.کلاژل غیر از تاثیر بر ساخت و ترمیم غضروف و استخوان، برای سلامت بدن و مخصوصا پوست و مو اهمیت زیادی دارد. کلاژل در بازسازی بافت پوست، زیبایی، انعطاف و آبرسانی پوست بسیار مناسب است.
ویژگی های پودر ژلاتین کلاژل:
- احیا کننده غضروف بدن
- سلامت استخوان ها
- بازایی و حفظ غضروف مفاصل
- فاقد گلوتن و لاکتوز (قند شیر)
- محتوی 100% کلاژن پپتید
ترکیبات پودر ژلاتین کلاژل:
ارزش غذایی | در هر 10گرم |
انرژی | 160KJ |
پروتئین | 9gr |
کربوهیدرات | >0.05gr |
چربی | >0.005gr |
نحوه مصرف پودر ژلاتین کلاژل:
روزانه 1 قاشق غذاخوری سرخالی(10 گرم) از پودر ژلاتین کلاژل را در 200 میلی لیتر شیر،شیرکاکائو،آبمیوه،سوپ یا ماست مخلوط کنید. درصورت تمایل میتوان مقدار فوق را در چند وعده غذایی تقسیم کرد.
روش نگهداری پودر ژلاتین کلاژل:
- در جای خشک و خنک نگهداری شده و پس از باز شدن درب پاکت تا یک ماه مصرف گردد.
- در نزدیکی مواد غذایی طعم دار و عطردار قوی نگهداری نشود چراکه منجر به تغییر طعم ژلاتین می شود.
- دور از نور خورشید و گرما نگهداری شود.
- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
هشدار مصرف پودر ژلاتین کلاژل 250 گرمی:
- به مقدار دوز روزانه توجه شود.مصرف بیش از آن توصیه نمیگردد.
- درجای خشک و خنک نگهداری شود و پس از باز شدن درب پاکت تا یک ماه مصرف گردد.
- در نزدیکی مواد غذایی طعم دار و عطردار قوی نگهداری نشود چرا که باعث تغییر طعم ژلاتین مشود.
مشخصات کلی | |
کد بهداشتی | 2118340324680001 |