سنگ کلیه و رواتینکس(Rowatinex)

این مقاله موارد زیر را در بر خواهد گرفت:
-
سنگ کلیه و رواتینکس(Rowatinex)
-
سنگ کلیه و انواع آن
-
عواملی که ریسک ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهند
-
مواردی که لازم است قببل از مصرف رواتینکس(Rowatinex)بدانید
-
چگونه رواتینکس (Rowatinex)را مصرف نمایید
-
عوارض جانبی مصرف رواتینکس(Rowatinex)
-
نحوه ی نگهداری رواتینکس(Rowatinex)
سنگ کلیه و رواتینکس(Rowatinex):
رواتینکس کپسول های زرد رنگ ژلاتینی با پوشش رودهای انتریک کوتد می باشد(به این معنی که این کپسول در روده آزاد سازی و جذب می شود نه در معده). همانطور که می دانید یکی از بیماریهای شایع اورولوژی، سنگ کلیه و یا سنگ مثانه است و داروهایی که برای دفع سنگ کلیه استفاده می شود معمولا بر پایه ی روغن ها یا ترپن ها هستند. یک نوع از این داروها، که بر اساس ترکیب خاصی از ترپنها ساخته شده است و در درمان سنگ کلیه از آن استفاده می شود،رواتنیکس(Rowatinex) است.رواتینکس به تجزیه و از بین بردن سنگ های کلیه کمک می کند و همچنین اسپاسم عضلات را تسکین می دهد و در نتیجه درد را کاهش می دهد.
برای خرید کپسول رواتینکس بر روی نام آن کلیک کنید.
برای مشاهده ی محصولات کلیه و مجاری ادراری بر روی آن کلیک نمائید.
سنگ کلیه چیست؟
سنگ کلیه که نفرولیتازیس یا اورولیتیاززیس نیز گفته می شود، رسوبات سختی است که از مواد معدنی و نمک ها در درون کلیه شما تشکیل می شود. نوع رژیم غذایی ، اضافه وزن، برخی داروها و مکمل ها سبب سنگ کلیه می شوند. سنگ کلیه می تواند بر هر یک از دستگاه ادراری شما (از کلیه تا مثانه) تاثیر بگذارد. غالبا سنگها با غلیظ شدن ادرار تشکیل می شوند و باعث می شوند مواد معدنی متبلور شده و به هم بچسبد.
حرکت سنگ کلیه معمولا دردناک است اما اگر سنگ کلیه به موقع تشخیص داده شود آسیب کمتری به بدن می زند. بسته به شرایط شما ممکن است برای دفع سنگ کلیه فقط به نوشیدن آب و داروهای مسکن برای تحمل درد نیاز داشته باشید اما در موارد دیگر اگر سنگها در دستگاه ادراری قرار بگیرند و با عفونت ادراری همراه باشند ممکن است برای دفع سنگ کلیه به جراحی نیاز داشته باشید.
درافرادی که به اصطلاح کلیه ی سنگساز دارد و در معرض خطر ابتلا سنگ کلیه مجدد هستند معمولا پزشک برای جلوگیری از این موارد یک سری درمان های پیشگیرانه را تجویز می کند.
انواع سنگ کلیه:
عواملی که ریسک مبتلا شدن به سنگ کلیه را افزایش می دهد:
-
سابقه ی ارثی در خانواده:
اگر در خانواده ی شما افرادی دچار سنگ کلیه بوده اند احتمال ریسک ابتلا به سنگ کلیه برای شما نیز وجود دارد.
-
دهیدریشن یا کم آبی بدن:
در افرادی که میزان آبی دریافتی آن ها کمتر از میزان آب دفعی آنها باشد بدن با کم آبی یا دهیدریشن مواجه می شود. بخصوص در افرادی که در مناطق گرم و خشک زندگی می کنند و مقدار زیاد عرق می کنند و آب از دست می دهندد. این افراد برای جلوگیری از ابتلا به سنگ کلیه باید آب کافی بنوشند.
-
رژیم غذایی افراطی:
خوردن رژیم غذایی با مقدار زیاد پروتئین، سدیم(نمک) و شکر خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.
-
اضافه وزن:
به تجمع چربی غیرطبیعی یا بیشازحد خطرناک برای سلامتی اضافه وزن گفته می شود و از جمله عواملی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد اضافه وزن می باشد
-
استفاده ی بیش از حد مجاز برخی از مکملها:
مانند ویتامین C، آنتی اسید های مبتنی بر کلسیم و داروهای خاصی که برای درمان میگرن یا افسردگی استفاده می شوند.
مواردی که لازم است قببل از مصرف رواتینکس(Rowatinex)بدانید:
- اگر به ترکیبات این دارو مثل اگر به α-پینن ، β-پینن ، کامفن ، بورنئول ، آنتول ، فنچون ، سینئول حساسیت دارید از رواتینکس استفاده نکنید
- استفاده از رواتینکس را فقط طبق دستور پزشک مصرف کنید
- از رواتینکس برای درمان سنگ های ادراری استفاده نکنید
- اگر در حال استفاده کردن دارو های دیگری از جمله دارو های رقیق کننده خون هستید حتما این مورد را با داروساز یا پزشک معالج خود درمیان بگذارید
- اگر باردار یا در دوران شیردهی هستید رواتینکس را حتما با مشورت پزشک مصرف کنید
ترکیبات رواتینکس:
Rowatinex شامل: آلفا- پینن 8/24 میلیگرم، بتا- پینن 2/6 میلیگرم، کامفنوم 15 میلیگرم، سینئولوم 3 میلیگرم، فنکونوم 4 میلیگرم، برونئولوم آنتئولوم میباشد.
این دارو حاوی: روغن زیتون 33 میلیگرم، ژلاتین گاوی، 85 درصد گلیسرول، اتیل پاراهیدروکسی بنزوات (E 214)، پروپیل پاراهیدروکسی بنزوات (E 216)، رنگ خوراکی سانست یلو FCF 85 درصد (E110)، رنگ کینولین یلو WS 70 درصد (E 104) 10 میلیگرم.
نحوه ی مصرف رواتینکس:
در بزرگسالان:
توجه داشته باسید که این دارو را دقیقا طبق دستور پزشک باید مصرف کنید اما دوز پیشنهاد شده معمولا 4 تا 5 عدد کپسول به صورت روزانه قبل از وعده های غذایی مصرف کنید.
کودکان بین 6 تا 14 سال:
یک یا دو کپسول روزانه قبل از وعده های اصلی غذایی مصرف شود
اگر دوز مصرفی رواتینکس را فراموش کردیم مصرف کنیم چکار کنیم؟
در این مورد توجه داشته باشید که به هیچ عنوان دوز مصرفی را برای جبران دو برابر نکنید و فقط زمانیکه به یاد آوردید دارو را مصرف کنید و دوز های بعدی را طبق برنامه ی معمول استفاده کنید.
عوارض جانبی رواتینکس:
این دارو نیز مانند همه ی داروهای دیگر ممکن است عوارضی را به طور موقت ایجاد کند از جمله این عوارض می توان به:
- سردرد
- احساس ضعف و خستگی
- تهوع
- اسهال
نحوه ی نگهداری رواتینکس:
- دارو را زیر دمای 25 درجه و در جای خشک و به دور از نور خورشید نگه داری کنید
- کپسول ها را به دور از دید و دسترس کودکان قرار دهیدد
- از دارویی که انقضای آن به پایان رسیده استفاده نکنید
منابع:
https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/kidney-stones/symptoms-causes/syc-20355755
سلب مسئولیت:
تیم تحریریه داروکالا اطلاعات مرتبط با بخش سلامت، معرفی داروها برای شناخت بیشتر کاربران، زیبایی، روانشناسی را جمعآوری و در قالب مقالاتی منتشر میکند. هدف این فعالیتها افزایش آگاهی کاربران فارسیزبان است و صرفاً جنبهی اطلاعرسانی را دنبال میکند.
اطلاعات موجود در مقالات این وبسایت بهاستناد نیازها و جستجوهای کاربران وب فارسی جمعآوری میشوند و تیم تحریریه داروکالا تلاش میکند تا مطالب موجود را با دقت و صحت منتشر نماید. با اینحال، هرگز توصیه نمیشود که در موارد حساس از این اطلاعات استفاده شود، بلکه در اولین فرصت، کاربران را به مشاوره با پزشکان و متخصصان دعوت میکند.
به علت حساسیت موضوعات مطرح شده، تیم تحریریه داروکالا همواره تلاش میکند تا اطلاعات دقیق و صحیحی را ارائه دهد. با این حال، تمام مسئولیت استفاده از اطلاعات موجود در مقالات و تصمیمگیریهای نهایی بر عهده کاربران است و بر آنها تأکید میشود که در هر موضوعی، ابتدا با پزشکان و متخصصان مشورت نمایند.
توصیه داروکالا به کاربران آن است که برای تشخیص، تسکین و درمان مشکلات پزشکی و سلامتی، در ابتدا با پزشکان مشورت کرده و در صورت تأیید آنها، از مطالب موجود در مقالات استفاده کنند. در غیر این صورت، تمامی مسئولیت بر عهده خود کاربر خواهد بود. وبسایت داروکالا هرگونه استفاده از مطالب موجود در آن یا هرگونه اقدامی که براساس این مطالب انجام شود و منجر به آسیب، اختلال یا عارضهای گردد، هرگونه مسئولیتی را از خود سلب میکند.
در زمان درج این مقاله و تمام مقالات مرتبط با معرفی داروها و مکمل ها، این محصولات به شکل قانونی وارد کشور می شدند. ممکن است در حال حاضر واردات محصولات معرفی شد متوقف شده باشد و یا به طور کلی تولید این محصول توسط سازنده متوقف شده باشد.
همچنین می توانید جایگزین ایرانی کپسول رواتینکس، یعنی کپسول رنانکس را خریداری کنید.
2 نظر(ها)
در صورت موجود شدن لطفا با شماره *********** تماس بگیرید،ممنون
سلام مشکل سنگ کلیه20م سمت راست کلیه دارم.ودکترگفته بایدعمل لیزرشود.بنده بخاطروضع مالی توانایی هزینه عمل جراحی نداریم.آیاباین دارواحتمال دفع سنگ ازکلیه هست که به عمل جراحی نکشیم ممنون سپاس
پاسخ داروکالا:
با سلام و احترام
بستگی به نوع سنگ و اندازه آن دارد.
نظر ثبت کنید