قرص آمینو وی 4600 کارن پی ان سی 90 عددی | حاوی انواع آمینو اسیدها
- موجودی: موجود
- مدل: Karen PNC Amino Whey 4600 - 90 tab
- بارکد: 626140514821
گزینه های موجود
قرص آمینو وی 4600 کارن پی ان سی PNC Karen Amino Whey 4600 با نام جدید آمین وی Aminwhey یک مکمل بیولوژیکی حاوی طیف وسیعی از آمینو اسیدها است. آمینو وی ۴۶۰۰ کارن ۹۰ عددی برای تقویت عضلات و کمک به عضله سازی مناسب است. چرا که آمینووی 4600 کارن در هر سروینگ ۳ عددی حاوی 4.6 گرم پروتئین است که این مقدار می تواند آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن را تامین کند.
پروتئین استفاده شده در قرص آمین وی نیز از پروتئین آب پنیر با کیفیت یا پروتئین وی ایزوله گرفته شده است. این پروتئین با کیفیت در قرص آمینو وی 4600 پی ان سی باعث می شود تا کار عضله سازی سریع تر اتفاق افتاده و پشتیبانی از عضلات در هنگام تمرینات سخت ورزشی حاصل شود.
پروتئین آب پنیر یک پروتئین کامل است که شامل هر 9 اسید آمینه ضروری است. «اسیدهای آمینه برای بسیاری از عملکردها در بدن، از ساخت ماهیچه گرفته تا ایجاد سلول های ایمنی جدید، مهم هستند. بدن شما آمینو اسیدهای زیادی را به تنهایی تولید می کند، اما نه اسیدهای آمینه ضروری.
نسبت نسبی اسیدهای آمینه در این محصول کاملاً متعادل است. در طول فعالیت بدنی شدید، اسیدهای آمینه فردی به همراه سایر مواد مهم از دست میرود. آمینو اسیدها واحدهای سازنده هر پروتئین هستند. مصرف کافی پروتئین با کیفیت، همراه با طیف بهینه اسیدهای آمینه، به رشد عضلات کمک می کند. آمینو اسیدهای شاخه دار از جمله اسیدهای ضروری هستند که بدن باید از طریق رژیم غذایی دریافت کند زیرا سنتز آنها از منابع دیگر در بدن انجام نمی شود.
به طور کلی قرص آمنیو وی ۴۶۰۰ پی ان سی حاوی ۳۰ سروینگ است که هر سروینگ از ۳ قرص تشکیل می شود. این محصول در اندازه ۹۰ عددی و در ایران تولید شده است.
سایر مکمل های آمینو اسید و بی سی ای ای را مشاهده کنید.
آمینو اسیدها چگونه به بدن کمک می کنند؟
اسیدهای آمینه به عنوان بلوک های سازنده پروتئین ها عمل می کنند. پروتئین ها اکثر واکنش های شیمیایی را که در سلول اتفاق می افتد کاتالیز می کنند. آنها بسیاری از عناصر ساختاری یک سلول را فراهم می کنند و به اتصال سلول ها به یکدیگر در بافت ها کمک می کنند.
بلوک های سازنده 20 اسید آمینه پروتئین ها چیست؟
در بدن انسان 20 اسید آمینه وجود دارد که به عنوان بلوک های سازنده پروتئین ها عمل می کنند. 9 مورد از این آمینو اسیدها ضروری در نظر گرفته می شوند - آنها باید در رژیم غذایی مصرف شوند - در حالی که 5 مورد از این اسیدهای آمینه غیر ضروری هستند زیرا می توانند توسط بدن انسان ساخته شوند. شش آمینو اسید باقی مانده برای ساخت پروتئین مشروط هستند و فقط در مراحل خاصی از زندگی یا در شرایط بیماری خاص ضروری هستند.
- اسیدهای آمینه ضروری عبارتند از هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و والین.
- اسیدهای آمینه غیر ضروری عبارتند از: آلانین، آسپاراژین، اسید آسپارتیک، اسید گلوتامیک و سرین.
- آمینو اسیدهای شرطی شامل آرژنین، سیستئین، گلوتامین، گلیسین، پرولین و تیروزین است.
برخی از دانشمندان یک اسید آمینه را به عنوان آمینو اسید ۲۱ به نام سلنوسیستئین می شناسند که از سرین در طی بیوسنتز پروتئین به دست می آید.
تفاوت بین اسیدهای آمینه استاندارد و غیر استاندارد چیست؟
اسیدهای آمینه معمولاً بر اساس قطبیت یا توزیع بار الکتریکی گروه R (زنجیره جانبی) به عنوان استاندارد یا غیر استاندارد طبقه بندی می شوند. 20 (یا 21) اسید آمینه که به عنوان بلوک های سازنده پروتئین ها عمل می کنند به عنوان استاندارد طبقه بندی می شوند.
اسیدهای آمینه غیراستاندارد اساساً آمینو اسیدهای استانداردی هستند که پس از ادغام در پروتئین (اصلاحات پس از تجزیه) از نظر شیمیایی اصلاح شده اند. آنها همچنین می توانند شامل آمینو اسیدهایی باشند که در موجودات زنده وجود دارند اما در پروتئین ها یافت نمی شوند. از جمله اسید γ-کربوکسی گلوتامیک، یک باقی مانده اسید آمینه متصل به کلسیم است که در پروتئین لخته کننده خون پروترومبین یافت می شود.
مهمترین تغییر پس از تجزیه اسیدهای آمینه در موجودات یوکاریوتی (از جمله انسان) فسفوریلاسیون است که در آن یک مولکول فسفات به بخش هیدروکسیل گروه های R سرین، ترئونین و تیروزین اضافه می شود. فسفوریلاسیون نقش مهمی در تنظیم عملکرد پروتئین و سیگنال دهی سلول ایفا می کند.
کاربردهای صنعتی آمینو اسیدها چیست؟
علاوه بر نقش آمینو اسیدها به عنوان بلوک های سازنده پروتئین در موجودات زنده، اسیدهای آمینه به روش های متعددی به صورت صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. اولین گزارش از تولید تجاری یک اسید آمینه در سال 1908 بود. در آن زمان بود که عامل طعم دهنده مونو سدیم گلوتامات (MSG) از نوعی جلبک دریایی بزرگ تهیه شد. این منجر به تولید تجاری MSG شد که اکنون با استفاده از فرآیند تخمیر باکتریایی با نشاسته و ملاس به عنوان منابع کربن تولید می شود. گلیسین، سیستئین و دی، ال-آلانین نیز به عنوان افزودنی های غذایی استفاده می شوند و مخلوطی از اسیدهای آمینه به عنوان تقویت کننده طعم در صنایع غذایی عمل می کنند.
آمینو اسیدها برای اهداف تغذیه ای و دارویی به صورت درمانی استفاده می شوند. به عنوان مثال، درمان با اسیدهای آمینه منفرد بخشی از رویکرد پزشکی برای کنترل برخی از حالات بیماری است. به عنوان مثال می توان به L-dihydroxyphenylalanine (L-dopa) برای بیماری پارکینسون اشاره کرد. گلوتامین و هیستیدین برای درمان زخم معده؛ و آرژنین، سیترولین و اورنیتین برای درمان بیماری های کبدی مورد استفاده قرار می گیرند.
مشخصات قرص آمینو وی 4600 کارن:
- ۱۰۰% مخلوط پروتئین های Whey از جمله وی ایزوله
- 30 سروینگ
- کمک به عضله سازی
- کمک به افزایش حجم عضلات
- پیشگیری از تحلیل عضلانی پس از مسابقه
نحوه استفاده مکمل آمینو وی 4600 PNC:
روزي سه بار و هر بار سه عدد قرص (در مجموع 9 عدد قرص) را همراه آب يا آبميوه مصرف نماييد. براي حصول نتيجه بهتر آمينووي را بين وعده هاي غذايي، بلافاصله بعد از ورزش و يا قبل از خواب مصرف كنيد.
ورزشکاران حرفه ای برحسب نوع رژیم می توانند تعداد بیشتری مصرف نمایند.
ترکیبات آمینو وی 4600 کارن (در هر 3 قرص):
نام ترکیب | مقدار |
Protein | 4.6 g |
L-Arginine | 105 mg |
L-Aspartic Acid | 480 mg |
L-Cystine/Cysteine | 129 mg |
L-Alanine | 236 mg |
L-Glutamic Acid | 775 mg |
L-Glycine | 71 mg |
L-Histidine | 69 mg |
L-Proline | 270 mg |
L-Serine | 235 mg |
L-Tyrosine | 155 mg |
L-Leucine | 470 mg |
L-Isoleucine | 270 mg |
L-Valine | 255 mg |
L-Lysine | 475 mg |
L-Threonine | 300 mg |
L-Methionine | 89 mg |
L-Phenylalanine | 138 mg |
L-Tryptophan | 78 mg |
Calorie | 22 |
توصیه و هشدار مصرف قرص آمینو وی 4600 PNC کارن:
- افرادی که تحت درمان قرار دارند، بیماری خاص دارند و یا خانمهای باردار بدون اجازه پزشک مصرف نکنند.
- بهتر است قبل از مصرف با مربی، پزشک و یا کارشناس تغذیه مشورت کنید.
- در صورت مشاهده هرگونه علائم حساسیت به پزشک مراجعه کنید.
- بیش از میزان دوز پیشنهادی روی محصول مصرف نکنید.
- در صورت مصرف هرگونه دارو، قبل از مصرف این مکمل با پزشک خود مشورت نمایید.
- این محصول مکمل غذایی بوده و برای تشخیص، پیشگیری یا درمان نمیباشد.
- در صورت باز شدن در قوطی، محتویات آن طی ۳ ماه مصرف شود.
مشخصات کلی | |
مقدار | قرص: 90 عدد |
سن مصرف | بزرگسالان |
کد بهداشتی | 1589992619140707 |
جنسیت مصرف | آقایان و بانوان |
کشور سازنده | ایران |
بارکد | 6261405148214 |
سایر توضیحات | تعداد سروینگ: 30 |