منو
سبد خرید شما

شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی

شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
فروش فقط حضوری با ارائه کارت ملی ناموجود
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
شیر خشک آ ال 110 نستله | مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی
  • موجودی: ناموجود
  • مدل: Nestle AL 110 Milk Powder
  • وزن: 400.00g
  • SKU: 3773
60,000 تومان
اشتراک گذاری در :

شیرخشک نان آ ال ۱۱۰ نستله NESTLÉ NAN AL110 شیر خشکی است مناسب از بدو تولد تا ۱۲ ماهگی برای کودکان محروم از شیر مادر که به دلیل عدم تحمل لاکتوز علائم سوء هضم و اسهال دارند. به جلوگیری از عدم تحمل لاکتوز ناشی از اسهال کمک میکند.

 

شیرخشک نان آ ال ۱۱۰ نستله حاوی نوکلئوتید است. نوکلئوتید ها به ترمیم مخاط روده کمک می کنند. دارای دو اسید چرب مهم که در شیر مادر هم یافت میشوند و به سیستم ایمنی، تکامل مغزی و افزایش قوه بینایی کودک کمک میکند. NAN AL110 شیر خشک مناسب شیر خوارانی است که به دلیل عدم تحمل لاکتوز علائم سوء هضم و اسهال دارند. NAN AL110 تمام مواد مغذی ضروری برای رشد فیزیکی و ذهنی مطلوب کودک شما را فراهم میکند.

 

شیر خشک نان آ ال ۱۱۰ نستله nan AL110

 


 

مشخصات شیر خشک آ اِل 110 نستله ( مناسب نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی ) :

حاوی دو اسید چرب مهم که در شیر مادر یافت میشوند (دکوزاهگزانوئیک اسید/ آراشیدونیک اسید)

  • مناسب برای شیر خوارانی با علایم سوء جذب و یا عدم تحمل لاکتوز و اسهال
  • جهت مصرف در موارد خاص پزشکی با نظارت پزشک
  • حاوی نوکلئوتیدها جهت کمک به ترمیم مخاط روده
  • کمک به تکامل مغذی و افزایش قوه بینایی کودک
  • فاقد ساکارز و حاوی مقادیر بسیار جزیی لاکتوز
  • مناسب برای از بدو تولد تا 12 ماهگی
  • 400 گرم
  • ساخت هلند
     

طرز تهیه برای هر وعده

 

 

تعداد دفعات تغذیه

مقدار هر وعده

سن شیر خوار

سایر غذاها

شیر خشک

تعداد پیمانه

مقدار آب جوشیده مورد نیاز (میلیلیتر)

-

6

3

90

یک تا دو هفتگی

-

5

4

120

سه تا چهار هفتگی

-

5

5

150

دو ماهگی

-

5

6

180

سه و چهار ماهگی

-

5

7

210

پنج و شش ماهگی

1-2**

3-4

7

210

هفت تا نه ماهگی

2-3**

2-3

7

210

از ده ماهگی به بعد

 

هشدار  مصرف شیر خشک آ اِل 110 نستله :

 

شیر خشک آ ال 110 را نباید در موارد گالاکتوزمی ‎و سوءجذب گلوکز –گالاکتوز مصرف نمود. (آ اِل 110حاوی مقادیر جزئی باقیمانده لاکتوز می‎باشد که برخی کارشناسان معتقدند همین مقدار اندک برای چنین بیماری‎هایی بسیار زیاد می‎باشد). برای تغذیه وریدی استفاده نشود. در هر بار تغذیه فقط به میزان مورد نیاز، شیر تهیه نموده و فورا به کودک بدهید. دستورالعمل‎ها (مقادیر مناسب پودر و آب) را به دقت اجرا نمایید. باقیمانده شیر را در شیشه نگه ندارید و آن را دور بریزید. همیشه هنگام شیر دادن، کودک خود را در آغوش بگیرید. تنها رها کردن کودک ممکن است موجب خفگی او شود. فقط از پیمانه داخل قوطی استفاده کنید و سر پیمانه را بدون فشردن پودر صاف کنید. مصرف بیشتر یا کمتر از مقادیر تعیین شده پودر شیر خشک سبب کاهش آب بدن یا عدم تغذیه صحیح کودک می‎گردد. بدون تجویز پزشک مقادیر تعیین شده را تغییر ندهید. آب نجوشیده، شیشه جوشانده نشده یا رقیق سازی نادرست شیر ممکن است کودک شما را بیمار کند؛ نگهداری، استفاده، طرز تهیه و نحوه غذا دادن نامناسب می‎تواند تاثیرات نامطلوب بر سلامت کودک شما داشته باشد. آ اِل 110 تنها با نظارت پزشک باید استفاده شود. در سن 7 ماهگی به بعد، برنامه غذایی کودک متنوع‎تر می‎گردد (غلات، غذاهای کودکان) قبل از شروع هر غذای جدیدی با پزشک مشورت کنید. در مواردی که علاوه بر شیر خشک غذاهای دیگر نیز مصرف می‎شوند، بایستی آن‎ها را با دقت مطابق با توصیه‎های به کار گرفته شده انتخاب نمود (به عنوان مثال عدم وجود لاکتوز). زمانی که امکان استفاده از شیر مادر نباشد، این محصول می‎تواند تا قبل از 6 ماهگی، به عنوان تنها منبع تغذیه برای شیر خواران مصرف گردد. در موارد اسهال حاد تامین مقادیر آب و الکترولیت‎ها برای کودکان شما ضروری می‎باشد. از دست دادن شدید آب و الکترولیت‎ها به آسانی باعث تهدید زندگی کودک می‎شود، بنابراین با پزشک مشورت کنید.

 


نحوه مصرف شیر خشک آ اِل 110 نستله :


1. قبل از تهیه شیر برای کودک، دست‎های خود را خوب بشویید. 2. شیشه شیر، سر پستانک، و درپوش شیشه را خوب بشویید تا هیچ شیری باقی نماند. 3. شیشه شیر، سر پستانک، و درپوش شیشه را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در پوش آن را تا زمان استفاده بسته نگهدارید. 4. آب آشامیدنی تمیز را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید تا حد دمای بدن خنک شود (40 درجه سانتی گراد) 5. آب ولرم (40 درجه سانتی‎گراد) را طبق مقدارهای تعیین شده در جدول تغذیه داخل شیشه پستانک بریزید. 6. تنها از پیمانه داخل قوطی استفاده کنید و با کمک لبه قوطی سر صاف نمایید. 7. طبق جدول تغذیه و متناسب با سن کودک، تعداد لازم پیمانه سر صاف پودر شیر را به آب اضافه کنید. 8. بعد از استفاده، پیمانه را در محل مشخص شده در قوطی قرار دهید. 9. در پوش را گذاشته و شیشه را خوب تکان دهید تا پودر شیر کاملا حل شود. 10. در قوطی را بعد از هر بار استفاده محکم ببندید و قوطی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و تا 3 هفته پس از باز کردن قوطی آن را مصرف نمایید.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
برچسب ها: شیر خشک

محصول مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . لطفا ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید تا زمانی که موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات